Fotocollage op plexiglas | fotocollage-maken.net

Service Hotline
+49 30 400 544 50

Fotocollage op plexiglas


Photo Collage on Canvas 1
fotocollage-maken.net
ZEER GOED
4.75 / 5.00
 • Stralende, intense kleuren
 • Meer dan 40 designs
 • Binnen 24 uur geleverd
Fotocollage maken
Verzendklaar: Woensdag, 24.10.2018
trustbar

Foto op plexiglas – Formaten en prijzen

collage activities on canvas visual

Iedereen kan tegenwoordig een collage maken online. Een mooie fotocollage komt echter pas echt tot z’n recht als deze is gedrukt op hoogwaardig materiaal! Waarom geen stijlvolle fotocollage op plexiglas laten drukken? Met plexiglas geeft u uw mooiste foto’s meer glans!

Hoogglans is een van de karakteristieke eigenschappen van moderne designproducten. Een foto op plexiglas past daarm perfect bij een moderne, trendy interieuruitstraling. Het is alleen vaak niet makkelijk om een motief te kiezen voor je foto op plexiglas. Je hoeft je gelukkig niet te beperken tot maar één foto. Met een fotocollage op plexiglas kun je meerdere afbeeldingen op één grote plexiglasdruk bestellen. Uw fotocollage op plexiglas in hoge kwaliteit zal absoluut indruk maken.

Het voordeel van een fotocollage op plexiglas is dat deze ook buiten en in vochtige omgevingen zoals een badkamer kan worden gehangen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je fotocollage op plexiglas van achteren te belichten. Zo creëer je een prachtige, stijlvolle uitstraling. Hieronder vindt je onze favoriete formaten:

Favoriete formaten Plexiglasdikte 3 mm Plexiglasdikte 8 mm Levering
40 x 30 cm
49,00 EUR 89,00 EUR 24 uur Nu fotocollage maken
80 x 60 cm
89,00 EUR 189,00 EUR 24 uur Nu fotocollage maken
120 x 80 cm
149,00 EUR 299,00 EUR 24 uur Nu fotocollage maken
20 x 20 cm
19,00 EUR 49,00 EUR 24 uur Nu fotocollage maken
60 x 60 cm
89,00 EUR 169,00 EUR 24 uur Nu fotocollage maken
100 x 100 cm
139,00 EUR 289,00 EUR 24 uur Nu fotocollage maken

Fotocollage op plexiglas met 3 mm of 8 mm dikte:

Fotocollage op plexiglas

Standaard bieden wij 3 mm en 8 mm als dikte voor uw fotocollage op plexiglas aan. In principe kunnen wij u echter praktisch elke materiaaldikte als speciaal formaat aanbieden. Indien u bepaalde materiaaldikten nodig heeft, kunt u dit gewoon aanvragen. Wij maken u een goede offerte.


Fotocollage op canvas in 3 stappen:

 1. Upload je foto’s en voeg ze te aan de fotocollage
  Je kunt jouw mooiste foto’s gemakkelijk uploaden met onze collage maker. Als je foto’s eenmaal geüpload zijn, kun je je foto’s sorteren zoals jij het wilt en een keuze maken uit verschillende ontwerpen. Het is verstandig eerst je ontwerp te kiezen en daarop pas je foto’s te selecteren. De voorvertoning geeft je de mogelijkheid je fotocollage te controleren en te checken of alle foto’s juist gesorteerd zijn.
 2. Laat je fotocollage op plexiglas vervolgens drukken
  Als je tevreden bent ver je ontworpen fotocollage, kun je je fotocollage op plexiglas bestellen. Selecteer daarvoor het product “Foto op plexiglas” en kies je gewenste formaat.
 3. Vul je gegevens in en je kunt je fotocollage op plexiglas ontvangen
  Aan het eind van het bestelproces voor je fotocollage op plexiglas dien je nog de naam van de ontvanger, de adresgegevens voor de levering, en de betaalgegevens aan te geven. De fotocollage op plexiglas wordt al na een paar dagen geleverd.
Jouw eigen fotocollage maken op canvas

Nu foto uploaden


Foto selecteren


Let op! Alleen bestanden in JPG of PNG max. bestandsgrootte 50 MB