+++ ♥ Jouw favoriete collage in XXL! ♥ +++

Service Hotline
+49 30 400 544 50

Cadeaulabels voor de kerst


Zo eenvoudig gaat het:
1. Foto uploaden 2. Naam invoegen 3. Downloaden & uitprinten KLAAR


Foto uploaden

preview

bewerken


Gewenste naam

Naam
arrow
preview Daan

wijzigenCadeaulabels om uit te printen


Hier kun je voor de kerst je cadeaulabels zelf vormgeven. Vooral kleine kinderen doe je een groot plezier met cadeaulabels met foto. Want met de opgedrukte foto kunnen nu ook voorschoolkinderen – zonder te kunnen lezen – ontdekken voor wie het kerstcadeau bestemd is. Met acht sjablonen in kerstsfeer kan je nu ook je cadeaulabels zelf drukken.

Zo lukken je cadeaulabels om uit te printen het best: Kies je lievelingsfoto van degene die het cadeau krijgt en pas die in het cadeaulabelsjabloon in. Met het toepassen neem je het resultaat in je geschenkhanger over.

Je kerstlabel krijgt een hogere kwaliteit, naarmate het papier beter is, waarop je drukt. Let er daarom bij het drukken van het geschenklabel altijd op, dat het gebruikte papiergewicht ten minste 120 g/m2 bedraagt. Glossy- of fotopapier verbetert het resultaat aanzienlijk.


Fotocollages met eigen foto‘s


Met een fotocollage kan je je mooiste foto‘s van het jaar in een afbeelding bijeenbrengen. Hiervoor bieden wij meer dan 250 verschillende sjablonen bij uiteenlopende thema‘s aan. Bij de collage-sjablonen varieert het aantal bruikbare foto‘s tussen de 3 en 29.

Als je nog meer foto‘s in een afbeelding wilt onderbrengen, is het fotomozaïek een originele mogelijkheid om veel foto‘s op een afbeelding weer te geven.

Fotocollage maken

pendant collage thumb

Nu foto uploaden


Foto selecteren


Let op! Alleen bestanden in JPG of PNG max. bestandsgrootte 50 MB


rechtstreeks naar de sjabloon