Fotocollage op canvas

Uw favoriete foto’s in een bild voor thuis

vanaf 18 €
Canvas Foto Collage
 • Canvas Foto Collage
 • Fotocollage op Canvas
 • Detail Foto op canvas
Eindscore van de
2100 reviews
ZEER GOED
4.77 / 5.00
 • Klaar om op te hangen
 • Ideaal als cadeautip
 • Binnen 24 uur geleverd
trustbar

Foto op canvas – Formaten en prijzen

Fotocollage op canvas De foto’s in een fotocollage hebben meestal een speciale betekenis en roepen herinneringen op die van bijzondere waarde zijn. Dus waarom niet de mooiste fotocollage op canvas laten drukken? Hier kun je niet alleen jouw eigen, persoonlijke collage maken, maar jouw fotocollage ook op canvas bestellen.

Het materiaal canvas heeft een heel eigen karakter en voor de mooiste foto’s is canvas het meest bijzondere fotoproduct. Ontwerp, foto’s, sortering en schrift kun je helemaal zelf uitkiezen. Hieronder vindt je onze favoriete formaten:

Favoriete formaten Spanraamdikte 2 cm Spanraamdikte 4 cm Levering
40 x 30 cm 49,00 EUR 59,00 EUR 24 uur Fotocollage afdrukken
80 x 60 cm 79,00 EUR 89,00 EUR 24 uur Fotocollage afdrukken
120 x 80 cm 119,00 EUR 134,00 EUR 24 uur Fotocollage afdrukken
20 x 20 cm 18,00 EUR 29,00 EUR 24 uur Fotocollage afdrukken
60 x 60 cm 79,00 EUR 89,00 EUR 24 uur Fotocollage afdrukken
100 x 100 cm 119,00 EUR 134,00 EUR 24 uur Fotocollage afdrukken

Fotocollage op canvas met 2 cm spanraamdikte:

Fotocollage op canvas 2 cm dikJouw individuele canvas foto, gespannen op een stabiel, 2 cm dik houten spanraam, is bijzonder geschikt voor middelgrote formaten. De spanramen kunnen ook zelf worden nagespannen. Als je een fotocollage op canvas wilt bestellen, kun je heel eenvoudig het spanraam met 2 cm dikte voor jouw fotocollage op canvas uitkiezen en bestellen.

Uitvoering: Kunstenaarscanvas 340 g/m2, 2 cm dik spanraam

Fotocollage op canvas met 4 cm spanraamdikte:

Fotocollage op canvas 4 cm dikJouw persoonlijke canvas, gespannen op een 4 cm dik, elegant galerie-spanraam, is bijzonder geschikt voor grote formaten, en geeft jouw foto op canvas de uitstraling van een galeriewerk. Selecteer tijdens het bestelproces eenvoudig het 4 cm dik galerie-spanraam en bestel jouw fotocollage op canvas.

Uitvoering: Kunstenaarscanvas 340 g/m2, 4 cm dik galerie-spanraam

Fotocollage op canvas in 3 stappen:

Fotocollage op canvas 1

 1. Foto’s uploaden en toevoegen aan de fotocollage
  Upload jouw favoriete foto’s heel eenvoudig met onze collage maker. Wanneer alle foto’s zijn geüpload, heb je de mogelijkheid jouw eigen, persoonlijke sortering en ontwerp uit te kiezen. Je kunt het beste eerst het ontwerp uitzoeken dat jou het meeste aanspreekt en vervolgens de foto’s toevoegen. In de voorvertoning kun je jouw persoonlijke fotocollage nogmaals bekijken, en controleren of alle foto’s de juiste plek hebben.
 2. Vervolgens de fotocollage op canvas laten drukken
  Wanneer de fotocollage er naar tevredenheid uitziet, kun je bij je volgende stap jouw fotocollage op canvas bestellen. Kies daarbij het product “Foto op canvas” en geef aan in welk formaat jouw collage moet worden gedrukt.
 3. Jouw gegevens invullen en de fotocollage op canvas ontvangen
  Wanneer je jouw fotocollage op canvas bestelt, moet je nog aangeven waar de fotocollage naartoe moet worden verstuurd en wie de fotocollage op canvas dient te betalen. Enkele dagen later heb je jouw eigen ontworpen fotocollage op canvas al in handen.