Nu fotocollage maken

Je eigen fotocollage maken is kinderspel: upload je foto’s in de map “Mijn foto’s ”. Vanaf hier kun je ze eenvoudig naar de gewenste plek in de collage slepen. Probeer het gewoon!

Mijn foto’s

Tekstkleur
Lettertype
Lettergrootte
drag and drop pfeil hilfe
Foto’s toevoegen... Verwijder alle beelden:
Collage maken

Beelduitsnede wijzigen crop icon

modal image
Toepassen

Hoe wilt u uw collage worden afgedrukt?

tipp
 • al vanaf 9,95 €

Verzendklaar: Dinsdag, 29.05.2017

Canvas op een frame

 • Kant-en-klaar op houten frame
 • Fijn canvas oppervlak
 • In 2 cm & 4 cm frame diktes

Acrylglas actueel design trend

 • Nobele oppervlak van glas
 • In 3 en 8 mm glassterktes
 • Diamant geslepen randen (8 mm)

Poster mat of glanzend

 • Hoogwaardig op 270 g/m² papier
 • Uitvoeringen glanzend of mat
 • Echte Fuji® fotopapier

Download nu downloaden

 • Ultra HD resolutie af te drukken
 • Voor onmiddellijk download
 • Geschikt voor smartphone en tablet
free download
Fotocollage nu delen

Beveel ons aan bij anderen en deel deze site! Dan kan onze fotocollageservice verder groeien en verder ontwikkeld worden. Na delen of aanbevelen krijgt u uw collage als een web-versie via e-mail.

Ons aanbod voor u

Nu aanmelden voor onze Newsletter en
gratis ontvangst zeker stellen!

livraison gratuite*U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief op elk gewenst moment. Gratis verzending bij orders met een minimale bestellwaarde van € 25

Gratis Verzending

Met deze code uw bestelling is gratis verzending!

livraison gratuite
Deze Code wordt bij het bestellen automatisch voor u ingevuld.
loading

Momentje alsjeblieft...

De fotocollage wordt nu geproduceerd. De resolutie is geschikt om af te drukken. Deze stap kan nog een paar minuten duren.

Wohnraumbeispiel Collage auf Leinwandfoto und Acrylglasfoto

10 tips voor het maken van een fotocollage

 1. Zoek op je harde schijf naar de mooiste foto’s van welke je een fotocollage maken wilt. Let daarbij op dat de foto’s hetzelfde kleurenspectrum hebben. Hierdoor krijgt de collage een gelijkmatig verloop. Als alle foto’s met dezelfde camera zijn gemaakt, kan dit bijvoorbeeld voordelig werken.
 2. Op de pagina “Ontwerpsjabloon selecteren” fotocollage design kun je nu een sjabloon voor je fotocollage kiezen. Afhankelijk van het aantal foto’s dat je wilt gebruiken, hebben we verschillende sjablonen met 3 tot 29 foto’s om uit te kiezen. Bovendien kun je jouw fotocollage in een vierkante vorm of in beeldverhouding 4:3 selecteren. Ook heb je de mogelijkheid je collage van een tekst te voorzien.
 3. Nadat je de juiste sjabloon voor je collage hebt geselecteerd, kun je de geselecteerde foto’s met de knop “Foto’s toevoegen” in de collage maker uploaden. In het geopende dialoogvenster kun je door het indrukken van de CTRL-toets meerdere foto’s tegelijk uploaden.
 4. De foto’s verschijnen vervolgens in de map “Mijn foto’s” in de collage maker. Vanaf hier kun je nu jouw fotocollage online maken door je foto’s simpelweg naar de juiste plek te slepen. Als je een andere foto op deze plek wilt hebben, sleep dan een andere foto naar de plek die je wilt vervangen.
 5. Met de knop “Auto-vullen” kun je jouw collage met de geüploade foto’s automatisch per item laten vullen. Dit kun je blijven herhalen, totdat je tevreden bent met het resultaat. Ook kun je ingrijpen als je de foto’s handmatig op de gewenste plek wilt plaatsen.
 6. Of de beeldkwaliteit van je foto’s voldoende is voor het collage maken in hoogwaardige resolutie, kun je zien door de muisaanwijzer over een geplaatste foto te bewegen. De beeldkwaliteit wordt aangegeven in de vorm van een “smiley”. Foto’s met een rode “smiley” moeten worden vervangen om een goede afdruk te krijgen wanneer je bijvoorbeeld je fotocollage op canvas wilt afdrukken.
 7. Je kunt je foto op een bepaalde plek verwijderen door rechtsboven in de foto op de “X” te klikken. Dat geldt zowel voor de collage maker als voor de map “Mijn foto’s”…
 8. Als het beeldformaat van de foto en het formaat in de collage niet overeenkomen, kun je jouw foto naar wens positioneren. Klik hiervoor op het icoon “Foto-uitsnede wijzigen”. Deze verschijnt zodra je de muisaanwijzer over de betreffende foto beweegt.
 9. Wanneer je klaar bent met het collage maken en de gewenste lay-out is bepaald, kun je met de knop “Collage maken” de afgewerkte collage laten maken. De foto wordt vervolgens berekend en een beeldbestand wordt gegenereerd. Afhankelijk van het aantal foto’s kan dit enkele minuten duren.
 10. Vervolgens kun je bepalen wat je met je collage wilt doen. Je kunt de afgewerkte collage gratis downloaden of, bijvoorbeeld, direct als grote fotocollage op canvas of andere aantrekkelijke materialen laten drukken. Selecteer het gewenste materiaal voor je fotocollage en klik op “Bestellen”. Help ons de gratis service fotocollage-maken.net bekend te maken door deze aan je vrienden aan te bevelen. Veel plezier bij het collage maken!